Beoordelingen van Pizzeria het Bijvank Enschede

Recente recensies van Pizzeria het Bijvank Enschede

5 sterren na 29 reviews

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker/keurig bezorgt

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, goed warm en lekker!

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was zoals altisj weer lekker en warm

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's lekker en warm bezorgd kapsalon blijft top 👍

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker/netjes bezorgt

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer veel/lekker/netjes bezorgt

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb zo als gewoonlijk weer lekker gegeten!

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker/netjes bezorgt

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en lekker

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en keurig bezorgt

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker gegeten.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekkere shoarma

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling was niet compleet broodjes waren er niet bij en het gratis blikje limonde sprte is ook niet geleverd,verder was het eten niet warm warm gemaakt in magnetron jammer want we zijn altijd erg tevreden

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond weer heerlijk gegeten!

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer lekker/ snel bezorgt dat verdiend een pluim

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel, maar wat bij ons thuis aankwam was niet te vreten. Pizza's waren zo ijskoud en slap dat ik de helft heb weggegooid. Ook zat er waterig laagje op die van m'n vriendin waardoor die van haar nog slapper werd. Dit is ook meteen de laatste keer dat ik hier bestel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top restaurant! We bestellen hier regelmatig en het smaakt echt altijd fantastisch. Goede service en als we een keer een beetje weinig krijgen of iets dergelijks dan kun je dat bij de opmerkingen plaatsen en dan word daar direct iets mee gedaan! Ook de cadeautjes zijn erg leuk in de kindermenu’s ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer lekker en veel

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer perfect en lekker! Goede kwaliteit voor een goede prijs! Zeker de moeite waard. Personeel zeer vriendelijk.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer lekker/veel mooi optijd bezorgt

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer veel en lekker en mooi optijd

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten heeft eerlijk gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heel lekker en snel bezorgt Toppie Joppie :)

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker en heel snel bezorgt ;)

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker is alleen zo jammer dat je zoooo lang moet wachten